albestii de argesImediat cum vremea se va îndrepta, în comuna Albeștii de Argeș va continua modernizarea drumurilor, prin asfaltare. Conform declarației primarului Gabriel Popa, anul acesta vor fi asfaltați în jur de 4 km de drumuri, tronsoane aflate în fiecare sat al localității. ”Deocamdată pentru atât avem bani. Dacă în toamnă se va mai face vreo rectificare, vom putea continua campania de asfaltare. Dacă nu, prevedem din bugetul anului viitor. Important este că avem licitația finalizată pentru modernizarea a 15 km, astfel încât, imediat cum avem fonduri noi, putem începe lucrul la alte drumuri.”, a afirmat edilul șef.

Modernizarea dispensarului uman este, de asemenea, pe lista lucrărilor ce vor fi demarate în această primăvară. Aici se va înlocui tâmplăria, se va reface fațada și va fi schimbat acoperișul clădirii. ”Mai lucrăm la reabilitarea acoperișului școlii de centru și la construcția noii grădinițe, realizată cu fonduri de la Ministerul Educației”, spune șeful executivului.

Lupta împotriva coronavirusului este una dintre prioritățile administrației din Albești. Cu 15 familii în izolare, Poliția și conducerea Primăriei se ocupă de monitorizarea respectării normelor instituite prin declararea Stării de Urgență. ”Am luat și măsuri de restricționare a accesului cetățenilor în Primărie și, în general, suntem atenți ca toată lumea să iasă din case numai pentru treburile urgente, pentru a evita contactul. Trebuie să ne păstrăm optimismul și încrederea”, a concluzionat edilul șef din Albeștii de Argeș.