Tipărire
suseniA început construcția la noua Casă de Cultură din Suseni! Obiectivul este realizat prin finanțare de la Compania Națională de Investiții și are ca termen de finalizare toamna anului viitor. ”Pare că lucrările se vor derula într-un ritm foarte alert, ceea ce este important, cu atât mai mult cu cât traversăm această perioadă tulbure. Este foarte util ca investițiile să nu fie stopate și economia să meargă înainte.”, declară primarul Doru Radu. Vești bune tot în acest sens, al urgentării lucrărilor publice, vin și în ceea ce privește construcția noii grădinițe, investiție realizată cu fonduri europene. ”După mai multe amânări, se pare că va fi respectat termenul de 1 iulie, pentru finalizare.”, spune edilul șef.

Mult așteptata modernizare a drumurilor este, de asemenea, pe cale să se materializeze. ”Am finalizat licitația pentru asfaltarea drumurilor din localitate și facem demersuri să luăm avizele pentru a da ordinul de începe al lucrărilor. Acest obiectiv o să bucure pe toată lumea, fiindcă modernizarea infrastructurii rutiere este un deziderat al comunității din Suseni”,  spune edilul Doru Radu.
Referitor la prevenirea pandemiei de coronavirus și la situația actuală prin care trece întreaga lume, primarul din Suseni face apel la calm și spirit civic. ”Nu trebuie să se creeze panică, dar este esențial să respectăm regulile. Nu mai veniți la Primărie pentru ceea ce nu este urgent! În acest fel vă protejați și pe dumneavoastră, și pe noi. S-a amânat plata impozitelor, s-a amânat depunerea cererilor pentru APIA. Respectați regulile de igienă și stați cât se poate, fiecare în gospodăria proprie!”, a punctat edilul șef din Suseni.