Tipărire

poienarii de muscelModernizarea drumurilor locale și finalizarea investițiilor derulate pe fonduri guvernamentale stau la baza strategiei de dezvoltare locală stabilită de conducerea Primăriei Poienari de Muscel pentru anul în curs. Important de menționat este și faptul că, în acest început de an, administrația publică locală a mai făcut un pas important  în realizarea unei investiții extrem de importante: introducerea rețelei de gaze în comună.

„Am primit o adresă oficială din partea Transgaz prin care suntem anunțați că localitatea noastră a fost declarată eligibilă în vederea introducerii rețelei de gaze. Studiul de fezabilitate pentru proiect îl avem deja făcut, este depus la minister, și acum nu ne rămâne decât sperăm că vom fi prinși la finanțare într-un program cu fonduri europene”, precizează primarul Ion Banzea.
Pe de altă parte, autoritățile din Poienari de Muscel intenționează ca în această primăvară să recepționeze cele două obiective realizate cu fonduri prin PNDL 2. Momentan, lucrările la dispensarul uman din satul central și captarea izvorului de apă de la Valea Iederii sunt aproape de finalizare.

Asfalt pe strada Pârșeni
Primarul Ion Banzea rămâne consecvent planurilor sale de a moderniza drumurile din comună și ca atare, și anul acesta, în localitate va fi asfaltat un drum local, cel de la Pârșeni. „Am făcut pietruirea, digurile de sprijin, acum se lucrează la rigole și apoi urmează asfaltarea Dacă vremea ține cu noi, vreau ca până în aprilie drumul să fie asfaltat. Investiția este realizată din bugetul local. Tot anul acesta intenționez să asfaltez 2 km de drum local în satul Valea Îndărăt. Vom scoate lucrarea la licitație în curând”, afirmă primarul Ion Banzea.

8 Martie să aducă tuturor femeilor, odată cu primele zâmbete ale primăverii, multe realizări, îndeplinirea tuturor viselor, multă fericire și numai bucurii. La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Poienarii de Muscel
Primar, Ion Banzea