micestiÎn cel mai scurt timp, la Micești va începe implementarea propriu zisă a ultimelor trei proiecte cu finanțare guvernamentală prin PNDL 2. ”Este vorba de construcția unei grădinițe la Micești (obiectiv pentru care s-a emis ordinul de începere a lucrărilor); înființare creșă Micești - obiectiv aflat în procedura de licitație, și amenajarea intersecții în localitate. Aici Consiliul Județean trebuie să emită o hotărâre pentru predarea amplasamentului, mai bine zis a tronsoanelor de drumuri ce se află în proprietatea lor, pentru a putea face, legal, lucrări.”, afirmă primarul comunei Micești, Dumitru Voicu.

După introducere rețelei de gaze naturale în satul Micești, pe lista conducerii Primăriei se află satul Purcăreni și Păuleasca. ”Pentru Purcăreni lucrăm la proiectul tehnic și vom scoate anul acesta la licitație execuția pentru 14 km. Pentru Păuleasca, am alocat fonduri de la buget pentru realizarea studiului de fezabilitate”, explică edilul șef.
Conform declarațiilor șefului executivului, se vor face studii de fezabilitate și documentațiile aferente emiterii certificatelor de urbanism pentru extinderi ale rețelei cu gaze în satul Micești pe străzile: Dealul Mare, Gârlei, Biserica Evanghelică, Biserica Micești, Valea Teascului, Zăvoi, Dispensarul Vechi, Valea lui Alb, Aleea Dumbravei, Aleea Merilor, Aleea Poștei, Aleea Pârvu. Tot ca proiect nou, pe lista priorităților se află modernizarea  iluminatului public, investiție pentru care s-au alocat de la buget sumele necesare pentru ridicările topografice, studiu de fezabilitate și consultanță implementare proiect.

Celor care ne dau viață, celor care ating cu sufletul și nasc speranțe, tuturor femeilor, sănătate, fericire și un sincer „La mulți ani!”.
Primăria și Consiliul Local Micești
Primar, Dumitru Voicu