Tipărire

stalpeni primar 3Cu ocazia Zilei Femeii, Primăria și Consiliul Local Stâlpeni organizează în data de 7 martie, la Căminul Cultural Rădești, începând cu ora 15.00, un spectacol dedicat reprezentantelor sexului frumos din localitate.

Cu această ocazie, primarul Gabi Șerbănoiu va oferi doamnelor și domnișoarelor flori, iar pe scenă, vor urca  artiști îndrăgiți precum Alexandra Tăbuș, George Mărgineanu, Andreea Bardac, Mihaela Chirițescu, Creola Stanciu și ansamblul Pițigaia. Foarte important de menționat este faptul că pentru acest spectacol nu au fost alocate fonduri de la buget.

Asfalt din fonduri proprii
Secțiunea pentru dezvoltare a bugetului comunei Stâlpeni vizează proiectele de investiții în derulare, dar și obiective noi, de mare interes pentru cetățeni. ”Modernizarea drumului de interes local Dealul Morii, în lungime de aproximativ 1 km, este pe lista de priorități. Suntem în momentul de față în faza realizării proiectului tehnic, urmând ca imediat după finalizarea documentației să dăm ordin de începere a lucrărilor. Un al doilea obiectiv pe care ni l-am propus anul acesta și pentru care am alocat sumele necesare de la buget, vizează tot zona modernizării infrastructurii rutiere, și anume realizarea șanțurilor dalate în satul Oprești, zonă predispusă la inundații.”, afirmă primarul Gabriel Șerbănoiu.
Evident, vor fi continuare proiectele aflate în derulate precum modernizarea Căminului Cultural Livezeni, extinderi ale rețelei de canalizare și amenajarea de toalete la școala de centru. ”Vom realiza, de asemenea, extinderi ale rețelei de gaze și am alocat fonduri pentru întocmirea documentației pentru înființarea unei baze sportive la Rădești, pe care dorim să o depunem spre finanțare la Compania Națională de Investiții.”.,  a mai spus edilul șef din Stâlpeni.

8 Martie, un omagiu adus FEMEII – acest trandafir al lumii fără de care pământul ar fi un pustiu, iar viața n-ar avea farmec. O primăvară senină! La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Stâlpeni
Primar, Gabi Șerbănoiu