Tipărire

musatestiBugetul de venituri și cheltuieli al comunei Mușătești pentru acest an se încadrează în linia celor din anii anteriori, sumele fiind relativ asemănătoare. Principala preocupare a autorităților locale a fost asigurarea funcționării instituțiilor publice (primărie, școli, cămine culturale etc), iar singurul deficit înregistrat este cel la plățile pe ultimul trimestru al anului pentru asistenții personali ai persoanelor cu handicap și indemnizațiile acestora din urmă.

„În buget au fost prevăzute fonduri și pentru continuarea investițiilor aflate în derulare. Mă refer aici la construcția podului de la Valea Teascului și alimentarea cu apă a localității, proiect derulat prin PNDL 2. Ambele lucrări sunt realizate în proporție de 50%. Sperăm ca anul acesta ne vom apropia de finalizarea lor”, declară primarul Constantin Oancea.
Pe de altă parte, încasările la bugetul local în primele două luni ale anului nu au evoluat după cum s-ar fi așteptat reprezentanții administrației din Mușătești. „Gradul de încasare a taxelor și impozitelor locale este mai scăzut față de aceeași perioadă a anului trecut. Chiar dacă nu am majorat vreo taxă, chiar și cu reducerea de 10% valabilă până la sfârșitul lunii martie, oamenii tot nu s-au grăbit să vină să-și achite obligațiile fiscale”, precizează primarul Constantin Oancea.

În prag de primăvară, cu ocazia zilei de 8 Martie, tuturor doamnelor și domnișoarelor multă sănătate și fericire alături de cei dragi. La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Mușătești
Primar, Constantin Oancea