Tipărire

schitu golestiPrezent la Adunarea Generală a Asociației Comunelor din România, primarul comunei Schitu Golești, Eugen Miriță, a venit cu vești îmbucurătoare pentru comunitate.
”S-a discutat cu factori de decizie din ministere, punctual, multe aspecte care ne interesează pe toți edilii, și sperăm ca programele de finanțare noi despre care ni s-au dat detalii să fie implementate cât mai curând. Un exemplu în acest sens, elocvent și relevant pentru comuna noastră, ar fi informarea că din 15 mai se va deschide un program guvernamental de finanțare pentru extinderile rețelelor de gaze. Lucrăm, așadar, la documentația necesară pentru atragerea finanțării pentru rețea de gaze în satul Loturi. Având în vedere că noi avem deja în localitate sistem de alimentare cu gaze și că debitul este suficient pentru extindere, nu avem nevoie de foarte multe avize. Doar de bani, pentru a realiza acest obiectiv! Și, în eventualitatea în care nu vom reuși să atragem suma necesară, care se ridică undeva la 13 miliarde de lei vechi, vom realiza investiția, gradual, cu fonduri proprii. Spun asta pentru ca cetățenii să nu fie neliniștiți, ci să aibă încredere că într-un fel sau altul vom duce rețea de gaze și în acest sat.”, a declarat edilul șef.

În ceea ce privește proiectele în derulare, se lucrează intens, conform declarațiilor șefului executivului. ”La canalizare se lucrează cu două echipe în paralel, astfel că finalizarea obiectivului este preconizată pentru cel târziu luna iunie. Căminul Cultural va fi finalizat la sfârșitul verii și așteptăm vești bune pentru noile investiții pe POR și Compania Națională de Investiții. Nu în ultimă instanță este de menționat faptul că s-a finalizat cadastrarea a două sectoare în Lunca Bughii, iar măsurătorile continuă. Avem contract pentru 10 sectoare, încă 3 fiind la momentul actual în lucru.”, a mai spus primarul din Schitu Golești.

Fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucuria și parfumul tuturor florilor sale. Tuturor femeilor, un 8 Martie cât mai frumos!
Primăria și Consiliul Local Schitu Golești
Primar, Eugen Miriță