suseni”Va fi un an foarte bun din punct de vedere al investițiilor!”, spune primarul din Suseni, Doru Radu. Edilul șef din Suseni consideră că bugetul aferent anului 2020 este, în sfârșit, unul care permite realizarea a numeroase obiective, atât de necesare în localitate. ”Avem cea mai bună secțiune de dezvoltare din ultimii 10 ani, și o listă cu investiții pe măsură. Am reușit alocarea unei sume importante pentru obiective, în condițiile în care am redus la minimum posibil cheltuielile de funcționare. Sigur, întotdeauna e loc de mai bine, dar mă declar mulțumit”, afirmă șeful executivului.

Așadar, din această primăvară va începe asfaltarea drumurilor din comună. ”Am alocat bani pentru modernizarea a aproape 8 km, tronsoane aflate în toată localitatea și, cât de curând, dacă vremea e la fel de bună, începem lucrările. ”, spune primarul Doru Radu.
Concomitent, în Suseni va fi demarată construcția Casei de Cultură, proiect ce se realizează cu fonduri de la Compania Națională de Investiții. ”Contractul de execuție a fost semnat așa că lucrările vor începe curând. Este o mare realizare, având în vedere că noi nu avem nicio instituție de cultură, iar nevoia este mare, mai ales în rândul tinerilor”, explică edilul.
Administrația locală a alocat fonduri de la buget și pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru introducerea rețelei de gaze în localitate, documentația fiind ulterior depusă la Ministerul Dezvoltării pentru finanțare. Până în luna iunie va fi finalizată construcția grădiniței - obiectiv realizat cu fonduri europene, dar și modernizarea Școlii Cerșani, proiect finanțat de la bugetul local și cel al Consiliului Județean. La Școala Țuțulești va fi construit, cu fonduri europene, prin GAL, un teren de sport. ”Suntem în faza avizării, aceasta însemnând că în maxim o lună ne putem apuca de lucrare”, a mai afirmat primarul din Suseni.

Să purtați mereu în suflet spiritul primenitor al acestui anotimp, să aveți parte de o viață plină de împliniri, dragoste și armonie cu sine și cei dragi. La mulți ani tuturor femeilor!
Primăria și Consiliul Local Suseni
Primar, Doru Radu