Tipărire

popestiPrimăvara debutează cu două investiții importante în comuna Popești, obiective care se vor alătura lucrărilor aflate în derulare, în scopul îmbunătățirii condițiilor de trai oferite cetățenilor. Cele două investiții vizează amenajarea unui teren multifuncțional de sport în apropierea Școlii „Victor Țârcovnicu” Slobozia și construcția unui cămin cultural în punctul Conac Belu.„Suntem pe final cu procedurile de achiziție la terenul multifuncțional de sport pe care îl vom realiza cu bani europeni. Am luat avizul de începere a lucrărilor de la AFIR și în scurt timp vom da drumul la lucru. În același timp vom porni și cu construcția Căminului Cultural, avem toate materialele luate de anul trecut, totul este pregătit. La cămin vom lucra cu fonduri proprii, dar în paralel ne vom concentra și pe găsirea unor surse suplimentare de finanțare. Continuăm lucrările la modernizarea dispensarului medical din satul Slobozia. Au fost realizate lucrările de renovare interioară, urmează amenajarea exteriorului și aplicarea vopselei”, declară primarul Ion Mihai.

O altă investiție care va fi reluată în perioada următoare este cea de reabilitare a vechii școli din satul Popești. Vor fi montate termopane pe partea din spate a școlii și vor fi continuate amenajările interioare, lucrările urmând a fi executate cu bani din bugetul local.
Pe de altă parte, în bugetul de anul acesta sunt ceva probleme cu sumele pentru asigurarea cheltuielilor de personal, mai exact cu plata asistenților personali ai persoanelor cu handicap și cu indemnizațiile acestora din urmă. Potrivit autorităților locale, banii pentru aceste drepturi ajung până în luna iulie, însă se așteaptă ca la viitoarele rectificări bugetare să fie rezolvate și aceste probleme.

Frumusețea, dragostea, sinceritatea, respectul și rafinamentul - aceste flori ale omeniei să vă însoțească oriunde și oricând. La mulți ani doamnelor și domnișoarelor!
Primăria și Consiliul Local Popești
Primar, Ion Mihai