Tipărire

recea primar 2019 2Bugetul comunei Recea pentru anul 2020 a fost aprobat și, conform reprezentanților administrației publice locale, sumele prevăzute acoperă cheltuielile de funcționare și permit și continuarea investițiilor în localitate.”De la Consiliul Județean am primit 200.000 de lei pentru proiectul de asfaltare a drumurilor comunale, derulat prin PNDL 2, și 300.000 de lei pentru transformarea unei vechi școli, ieșită din circuit, în unitate medico-socială. Pe lângă aceste două investiții, anul acesta continuăm lucrările de modernizare a iluminatului public în toate satele comunei”, declară primarul Marin Pană. În ceea ce privește înființarea unității medico-sociale, în curând autoritățile locale se vor apuca de întocmirea proiectului și intenționează ca anul acesta să demareze lucrările la obiectiv. În scurt timp vor fi reluate și lucrările la proiectul de asfaltare implementat prin PNDL 2. 4,8 km de drumuri comunale sunt asfaltați în cadrul acestui proiect.

Pe de altă parte, la capitolul de funcționare, din bugetul local sumele prevăzute pentru plata asistenților personali ai persoanelor cu handicap și indemnizațiile persoanelor cu dizabilități ajung pentru primele trei trimestre ale anului. Pentru acoperirea plăților pe ultimul trimestru, autoritățile locale așteaptă viitoarele rectificări bugetare. 
Fie ca veselia, frumusețea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni! La mulți ani tuturor femeilor, împliniri și multă iubire din partea familiilor!
Primăria și Consiliul Local Recea
Primar, Marin Pană