teiu 1Bugetul comunei Teiu a fost aprobat la finalul lunii februarie. Pe lângă sumele prevăzute de autoritățile locale pentru asigurarea funcționării Primăriei, a instituțiilor publice și plata persoanelor încadrate la capitolul ”Asistență socială”, în buget au fost incluse și fondurile pentru dezvoltare. De asemenea, la fondurile administrației din Teiu s-au adăugat sumele alocate de Consiliul Județean. ”Sumele primite de la bugetul Consiliului Județean au constat în 88.000 de lei pentru efectuarea unor reparații capitale la Căminul Cultural Teiu, 150.000 de lei pentru reabilitarea sediului Primăriei, acolo unde activitatea este afectată de gradul mare de umiditate, și 300.000 de lei pentru asfaltarea DC 100A, în lungime de 1,3 km. Începând din primăvară vom demara lucrările la obiective”, declară primarul Florin Dumitru.

Curățenie pe șanțuri

În luna februarie, în mai multe zone din localitate, pe șanțurile laterale ale drumurilor au fost realizate lucrări de salubrizare și defrișare a vegetației uscate. Cu ajutorul beneficiarilor de venit minim garantat au fost curățate șanțurile din satele Teiu Deal, intrarea în satul Teiu Vale, dar și cele din satul Leșile. Șanțurile sunt acum curate, lucrările constituind un preambul pentru campania de curățenie de primăvară, ce va demara în curând.
Pe de la altă parte, în luna februarie, reprezentanții Compartimentului de Asistență Socială din cadrul Primăriei Teiu au distribuit beneficiarilor din comună ajutoarele de la Uniunea Europeană – pachetele de igienă. Fiecare pachet conține pastă și periuțe de dinți, săpun, șampon, gel de duș și detergent. Au fost distribuite 141 de pachete cu produse de igienă, urmând ca în scurt beneficiarii să primească și ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană.

Ambițioase, dinamice, harnice, emotive și eficace, ne faceți tuturor viața mai frumoasă fie că sunteți mame, soții, iubite. La mulți ani tuturor cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii!
Primăria și Consiliul Local Teiu
Primar, Florin Dumitru