mioveniImpozitele și taxele locale din Mioveni pot fi achitate și online. Plata se poate face utilizând cardul bancar, accesând site-ul http://www.ghiseul.ro,  secțiunea plata cu autentificare și selectând “Primăria orașului Mioveni” din lista de instituții. Plata taxelor și impozitelor, precum și a amenzilor utilizând cardul bancar prin Sistemul Național Electronic de Plată Online(SNEP) este disponibilă 7 zile din 7. De asemenea, plata amenzilor contravenționale se poate face și zilele nelucrătoare. Pentru plățile efectuate cu carduri prin intermediul ghișeului virtual de plăți la adresa de internet www.ghiseul.ro – Primăria orașului Mioveni, contribuabilii nu datorează comision.

Persoanele fizice și juridice beneficiază de bonificație la plata integrală și cu anticipație a tuturor obligațiilor datorate bugetului local până pe data de 31 martie 2020. Reducerea la impozitul pe clădiri, terenuri și mijloacele de transport este de 10% pentru persoanele fizice și de 5% pentru persoanele juridice.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0348/455.666 sau pe e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

În atenția unităților ce oferă servicii de înfrumusețare
Până pe data de 14 februarie 2020, toate saloanele de înfrumusețare sau unitățile care desfășoară activități de coafură și frizerie de pe raza orașului Mioveni, trebuie să se reautorizeze, conform noului Ordin emis de Ministerul Sănătății. În mod contrar, după aceasta data le va fi suspendată activitatea!
Potrivit Ordinului MS 15/2020, în termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare a prezentului ordin toate persoanele fizice sau juridice care desfășoară activități de coafură, frizerie și saloanele care prestează activități de înfrumusețare trebuie să solicite certificarea conformității cu normele de igienă și sănătate publică din partea Direcției de Sănătate Publică Argeș.
Pentru obținerea acestui certificat, agentul economic trebuie să depună la DSP următoarele documente:
- cererea și documentele aferente specifice domeniului activității;
- memoriul tehnic în care este descris modul de îndeplinire a cerințelor prevăzute de reglementările legale specifice domeniului de activitate;
- dovada achitării tarifului de certificare, în cuantum de 200 de lei.
În baza acestui certificat de conformitate cu normele de igienă și sănătate publică, eliberat de DSP Argeș, solicitantul va obține din partea primăriei Mioveni autorizația de funcționare.