musatestiPodul peste Râul Vâlsan, din punctul Valea Teascului, este una dintre investițiile pe care administrația locală din Mușătești dorește să le finalizeze în acest an. ”Sperăm să primim sprijin financiar de la Consiliul Județean pentru terminarea acestui obiectiv foarte important. Lucrarea este deja realizată în proporție de peste 50% . Calea de acces are o lungime de 60 metri cu tot cu rampe și o lățime de 3,5 m, fiind așadar pretabilă traficului ușor”, declară primarul Constantin Oancea.
Tot de la forul județean speră edilul șef să primească și co-finanțarea pentru alimentarea cu apă, investiție derulată cu fonduri guvernamentale, prin PNDL 2. ”Am avansat și cu acest obiectiv, într-un ritm destul de alert, aflându-ne în acest moment la jumătatea implementării. În același timp, lucrăm și la reabilitări interioare la școala Mușătești”, a mai spus șeful executivului.

Una dintre prioritățile administrației pentru 2020 este, de asemenea, construirea unui dispensar nou în satul Stroești. ”În momentul de față dispensarul ce deservește locutorii a două sate - Stroești și respectiv, Costești, funcționează într-o clădire foarte veche, deteriorată. Vom face o expertiză, însă cred că mai rentabil decât să facem reabilitări, având în vedere și compartimentarea acestui imobil (deficitară și inadecvată actului medical de calitate), este să construim un dispensar nou.”, opinează primarul Constantin Oancea.