bascovPe agenda investițională a administrației din Bascov figurează anul acesta o serie de proiecte legate în principal de reabilitarea infrastructurii rutiere. Nu vor fi neglijate însă nici alte domenii. „Continuăm o serie de investiții începute anul trecut și vom demara altele noi. La fel ca anul trecut, vom pune accent pe infrastructura rutieră, însă vom transpune în fapte și proiecte din alte domenii”, spune primarul Gheorghe Stancu. Iată care sunt principalele investiții publice care se vor derula anul acesta pe raza comunei:

# Continuarea și finalizarea lucrărilor la Drumul Comunal Glâmboc Vale-Rogojina-Glâmboc Deal – 4,6 km.
# Modernizarea DC 173 Mica-Brăileni, cu străzile: Amurgului, Magnoliei, Narciselor, Bădețenilor, Unității, Rozelor, Gloriei, Nectarului.
# Modernizarea drumurilor comunale în străzile Măceșului și Azurului.
# Construcția unui pod peste Pârâul Scheau, sat Scheau, lucrări ce vor începe în luna februarie.
# Amenajarea de șanțuri pluviale și de podețe pe DN 7 Pitești-Râmnicu-Vâlcea și DN 7C Pitești-Curtea de Argeș, pe o lungime totală de 850 m liniari.
# Amenajarea de trotuare pietonale pe DN 7 – Prislop, pe o lungime de 3 km.
# Construcția unei creșe cu 60 de locuri – proiectul se află în faza licitației privind desemnarea constructorului și se estimează că lucrările vor începe în martie-aprilie acest an.
# Modernizarea iluminatului public pe DN 7 și DN 7C dar și în zona Blocurilor.
# Amenajarea de alveole pentru stațiile de autobuz din centrul comunei.