teiu 2Ziua Națională a României a fost marcată cu onoarea cuvenită în comuna Teiu. Autoritățile locale, alături de elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială ”Vladimir Streinu”, au desfășurat mai multe manifestări în cinstea sărbătorii naționale, de la cele comemorative, la cele festive. De 1 Decembrie nu au lipsit nici momentele cu încărcătură emoțională, patru cupluri longevive din localitate fiind premiate de primarul Florin Dumitru.

Evenimentele au debutat cu o ceremonie de depunere de coroane la Monumentul Eroilor din fața Primăriei Teiu. Mai mulți copii, alături de reprezentanți locali, au adus un pios omagiu eroilor din localitate, iar manifestările au continuat cu un program cu specific patriotic, desfășurat la Căminul Cultural Teiu. Copiii de la Școala Gimnazială ”Vladimir Streinu” au recitat poezii și au interpretat cântece patriotice, încurajați de părinții și profesorii aflați în sală. Autoritățile locale i-au răsplătit cu dulciuri pe cei mici pentru frumosul spectacol oferit. A urmat un moment festiv, atent pregătit de primarul Florin Dumitru și reprezentanții administrației locale. Trei cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă anul acesta și un cuplu care a aniversat 60 de ani de longevitate în familie au fost premiate de conducerea Primăriei Teiu. Pe lângă flori și plachete aniversare, cele patru familii au primit și câte un premiu în bani din partea autorităților din Teiu.
Cuplurile premiate sunt: Gheorghe și Ilinca Călina, Marin și Maria Rebej, Ion și Florica Stoica , Nicolae și Ioana Pătrașcu 
”Sărbătorirea Zilei Naționale a intrat în tradiția comunei Teiu de ani buni. Pe lângă manifestările tradiționale, anul acesta am vrut să ne arătăm respectul și prețuirea pentru cuplurile longevive din localitate, oameni care ne-au învățat și ne-au inspirat, un exemplu de urmat pentru generațiile viitoare. Încheiem astfel un an cu realizări din punct de vedere administrativ, dar și cu speranța că următorul an va fi unul mai bun în ceea ce privește investițiile”, a declarat primarul Florin Dumitru.

Un Crăciun cu sănătate/ Masă plină cu bucate/ Casă plină cu lumini/ Ce aşteaptă oameni buni/ Oameni buni cu suflet mare/ La mulţi ani și la mai mare! Sărbători fericite!
Primăria și Consiliul Local Teiu
Primar, Florin Dumitru