raca primarLuna decembrie, ceas de bilanț și pentru primarul comunei Râca, Georgel Burcea. Trăgând linie, în comună anul acesta au fost realizate două proiecte importante care au îmbunătățit condițiile de trai ale cetățenilor: asfaltarea drumurilor comunale și introducerea canalizării. ”Despre anul 2019 pot spune că a fost unul destul de complicat, dar fructuos. Am fost cu cheltuielile la limită, dar ne-am descurcat. Am reușit să finalizăm și investiții care dau un plus valoare localității noastre, prin modernizarea infrastructurii de drumuri și introducerea canalizării, dar și realizarea cadastrului pentru 2.600 de imobile din localitate. De asemenea, s-a început lucrul la amenajarea unui teren multifuncțional de sport, cu fonduri europene. Așteptăm să vedem ce va aduce 2020”, declară primarul Georgel Burcea.

Pe de altă parte, și anul acesta Moș Crăciun va fi ajutat de autoritățile locale să împartă cadouri elevilor și preșcolarilor din comună. În pragul sărbătorilor de iarnă, 100 de pachete cu dulciuri, sucuri și produse de sărbători vor fi oferite copiilor din Râca spre bucuria acestora. 

E vremea colindelor, vremea bucuriei, când minunea Naşterii Mântuitorului cuprinde sufletele şi le înnobilează. Crăciun fericit tuturor! La mulţi ani!
Primăria și Consiliul Local Râca
Primar, Georgel Burcea