Tipărire

sapata2019 nu ar avea cum să nu fie un an important în istoria comunei Săpata dacă luăm în considerare faptul că, după 30 de ani, anul acesta s-a turnat pentru prima oară asfalt pe drumurile locale. Modernizarea drumurilor nu este însă singura realizare de anul acesta a administrației comunei Săpata. Au fost demarate ample lucrări de modernizare a Căminului Cultural, a fost dată în folosință o bază sportivă nou-nouță, au fost decolmatate canalele de scurgere a apelor și au fost cadastrate gratuit importante suprafețe din comună.

”A fost un an fructuos din punct de vedere investițional. Am reușit să asfaltăm două drumuri, strada Bănărești și DC 153 Mârțești, și un tronson pe DC 395 Bădițani. E un început pentru comuna noastră, un prim pas spre modernizare. Erau 30 de ani de când în Săpata nu mai fusese turnat asfalt pe vreun drum, așadar cred că avem motive de satisfacție. O comunitate trăiește prin copiii ei, și la acest lucru ne-am gândit când am investit în amenajarea noilor grupuri sanitare de la Școala Gimnazială ”Dumitru Udrescu” și în modernizarea Căminului Cultural Săpata. Am dotat cu un nou utilaj Serviciul de Gospodărire Comunală, am decolmatat canalele pluviale, sunt lucrări care ne vor prinde bine în următoarea perioadă cu precipitații. În curând vor fi gata și documentele de cadastru pentru 900 de imobile din localitate, lucrări efectuate în mod gratuit pentru cetățeni”, declară primarul Laurențiu Micu.

O veste ce cu siguranță îi va bucura pe copiii din comună este aceea că Moș Crăciun va poposi și anul acesta în mijlocul lor. Cu ajutorul conducerii Primăriei Săpata, cei mici vor primi cadouri din partea Moșului, în acest sens fiind pregătite 150 de pachete cu dulciuri, sucuri și fructe. 

Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiţi fericiţi de Sărbători, acum şi-n anii următori!
Crăciun fericit! La mulţi ani!
Primăria și Consiliul Local Săpata
Primar, Laurențiu Micu