Tipărire

poienarii de muscelȘi administrația comunei Poienari de Muscel se află la ora bilanțului. La finalul unui an fără investiții majore în localitate, primarul Ion Banzea spune că are alte așteptări de la 2020, întrucât, anul acesta, birocrația și legislația stufoasă au ținut pe loc proiecte importante pentru comunitatea locală. Cele mai importante obiective bifate de administrația locală în 2019 sunt realizarea dispensarului uman din satul Poienari și captarea izvorului de apă de la Valea Iederii. ”2019 nu a fost un an deosebit, nu am avut investiții majore, ca atare nu pot spune că sunt mulțumit. Au fost însă și lucrări finalizate. Se putea mult mai bine. Ne-au întârziat mult procedurile de achiziție publică în implementarea anumitor proiecte. Eu îmi propun să asfaltez câte un drum local în fiecare an, dar anul acesta, din cauza contestațiilor, licitația pentru drumul respectiv a fost întârziată până în luna noiembrie,. Îl vom asfalta cu siguranță anul viitor, dar dacă nu erau aceste probleme, asfaltul era deja turnat acum. Așteptăm un 2020 mai bun”, afirmă primarul Ion Banzea.

Bucuria sărbătorilor de iarnă va fi completată de venirea lui Moș Crăciun pentru copiii din comuna Poienari de Muscel. Prin eforturile conducerii administrative a localității, elevii, preșcolarii, cadrele didactice, personalul auxiliar din unitățile școlare, precum și copiii angajaților Primăriei vor primi cadouri din partea lui Moș Crăciun. Administrația locală pregătește 300 de pachete de sărbători pentru serbările de final de an.

Fie ca spiritul Crăciunului să ne mângâie inima, să ne descreţească frunţile, să ne aducă iubire, sănătate, fericire! La mulţi ani!
Primăria și Consiliul Local Poienarii de Muscel
Primar, Ion Banzea