Tipărire

negrasi bun 1Finalul de an constituie prilej de bilanț și pentru conducerea Primăriei Negrași. Deși au existat realizări vizibile pe plan local, primarul Alexandru Constantin susține că este nevoie de mai multe investiții în raport cu nevoile comunității. Tocmai de aceea, anul viitor edilul-șef din Negrași se va bate pentru obținerea finanțărilor pentru asfaltarea mai multe drumuri locale și pentru modernizarea școlii de centru. ”A fost un an greu, cu multă muncă, și cu toate acestea mulțumirea mea nu e deplină. Aș fi vrut să se concretizeze mai multe din proiectele pe care le-am pregătit. Chiar și pentru dispensarul uman, proiect derulat prin PNDL, am primit finanțarea destul de târziu, și cu toate astea am reușit să finalizăm investiția în timp scurt. Avem și școala de la Bârlogu în lucru. Dar oamenii din comună au mult mai multe nevoi, trebuie realizate noi investiții. Avem mai multe proiecte depuse, mă voi lupta în continuare pentru modernizarea drumurilor și a Școlii Gimnaziale Negrași, dar și pentru introducerea canalizării”, declară primarul Alexandru Constantin.

Pe de altă parte, administrația comunei Negrași pregătește o surpriză plăcută copiilor din localitate. În pragul sărbătorilor de iarnă, elevii și preșcolarii din Negrași vor primi vizita lui Moș Crăciun. Bătrânelul darnic va împărți daruri copiilor la serbarea de Crăciun, în acest sens autoritățile locale pregătind 200 de pachete cu dulciuri și sucuri.

Lumina Naşterii Lui Iisus se întinde de la o casă la alta, de la o inimă la alta, iar căldura şi bucuria Crăciunului ne aduce pe toţi mai aproape! Crăciun Fericit şi un An Nou plin de satisfacţii!
Primăria și Consiliul Local Negrași
Primar, Alexandru Constantin