Tipărire

nucsoaraObiceiul realizării bilanțului de sfârșit de an este respectat și de către primarul comunei Nucșoara, Ion Cojocaru, care și anul acesta și-a concentrat eforturile pentru realizarea obiectivelor propuse. Astfel, la final de an, realizările administrației din Nucșoara nu sunt deloc puține la număr, iar anul viitor se anunță, de asemenea, bogat în proiecte. Asfaltarea DC 268 Sboghițești – Nucșoara - Brădet, a drumului local Valea Seacă –Slatinei, reabilitarea unităților de învățământ, modernizarea Căminului Cultural Nucșoara, dar și alimentarea cu apă a satului Slatina, lucrare în derulare, sunt printre cele mai importante obiective realizate anul acesta. ”2019 a fost un an destul de greu, dar pot spune că ne-am îndeplinit 100% obiectivele propuse. Sunt mulțumit. Trebuie să fim realiști și echilibrați, să gestionăm eficient resursele pe care le avem la dispoziție. Numai așa vom reuși să facem investiții, să ne dezvoltăm”, afirmă primarul Ion Cojocaru.

Ca în fiecare an, Moș Crăciun, ajutat de edilul-șef din Nucșoara și de reprezentanții administrației locale, îi va vizita pe copiii din localitate. 180 de copii vor primi pachete cu dulciuri și produse specifice sărbătorilor de iarnă, în cadrul serbărilor de Crăciun.

Sfintele Sărbători de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. Crăciun fericit! La mulți ani !”
Primăria și Consiliul Local Nucșoara
Primar, Ion Cojocaru