Tipărire

babanaVeste bună pentru copiii din Băbana! Moș Crăciun încarcă sania cu daruri pentru preșcolarii și școlarii din comună, urmând să poposească în mijlocul copiilor cu ocazia serbărilor dedicate Pomului de Iarnă! Cei care l-au ajutat pe Moș anul acesta la “împachetarea” cadourilor sunt membri unei fundații bucureștene.
“ Moș Crăciun va veni la 220 de copii din Băbana. Asociația “Șansa ta” din București s-a oferit să-i pună moșului în sanie aceste daruri! În plus, am găsit și binevoitori, persoane cu suflet, care vor dona pachete cu dulciuri și alimente: Adina Prodănel, secretarul Primăriei, și doamnele Mihaela Popescu Neagoe și Ilie Cristina. Pachetele vor ajunge la grădinițele din Băbana și Slătioarele. De asemenea, toți salariații Primăriei Băbana au donat bani, astfel că 40 de familii nevoiașe de pe raza comunei vor primi produse preparate, specifice Crăciunului: sarmale, cozonaci, cârnați, tobă etc.

În altă ordine de idei, așteptăm ca CJ Argeș să ne sprijine cu suma de bani necesară efectuării plăților indemnizațiilor pentru persoanele cu handicap. Știu dumnealor despre ce este vorba, sper că nu ne-au uitat!”, spune primarul Bebe Ivan.

În murmurul tainic al colindelor de Crăciun, sărbătorile de iarnă să vă aducă lumină în gânduri, căldură în suflet, sănătate şi fericire.
La mulţi ani!”
Primăria și Consiliul Local Băbana
Primar, Bebe Ivan