slobozia 2A devenit deja un obicei ca la finalul fiecărui an, administrația comunei Slobozia să se prezinte în fața cetățenilor cu un număr consistent de realizări. De la această regulă nu face rabat nici anul care tocmai se încheie. ”2019 a fost un an benefic pentru Primăria comunei Slobozia. Avem vreo 6-7 investiții concretizate, obiective care se văd ochiul liber, la o simplă plimbare prin localitate. Cea mai importantă realizare este finalizarea rețelei de apă, puțini sunt cei care se așteptau ca această lucrare să fie gata anul acesta. În concluzie, 2019 a fost un an foarte bun pentru comuna Slobozia. În 2020, prioritară este finalizarea investițiilor începute, mă refer aici la amenajarea centrului civic, a terenului multifuncțional de sport, a asfaltărilor”, declară primarul Petre Funie.

Tabloul finalului de an nu putea fi complet fără vizita bătrânelului mult așteptat de copii în pragul sărbătorilor. Cu ajutorul autorităților din Slobozia și al sponsorului tradițional din localitate, Moș Crăciun va împărți cadouri copiilor, în cadrul serbării de Crăciun ce se va desfășura la Casa de Cultură Slobozia. 650 de pachete de sărbători au fost pregătite pentru acest eveniment.

Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi și un An Nou plin de împliniri!
Primăria și Consiliul Local Slobozia
Primar, Petre Funie