musatestiAdministrația comunei Mușătești încheie anul 2019 cu un bilanț mulțumitor, principalele realizări fiind atragerea fondurilor externe pentru realizarea rețelei de alimentare cu apă și semnarea contractului pentru finanțarea modernizării DC 218 care leagă satele Stroești, Costești și Vâlsănești.
”A fost totuși un an greu, pentru că legislația stufoasă și birocrația ne-au îngreunat munca. Hârtiile pe care le-am avut de făcut pentru implementarea proiectelor ne-au încurcat cel mai mult. Toate aceste proceduri birocratice ar trebui reduse, ar fi o măsură în sprijinul administrațiilor locale. Altfel, sunt mulțumit de ceea ce am reușit să facem anul acesta, mai ales că am accesat fonduri din sursă externă pentru două investiții de maximă importanță, alimentarea cu apă și asfaltarea DC 218”, declară primarul Constantin Oancea.

Tot edilul-șef din Mușătești este cel care aduce și vestea mult așteptată de copiii din localitate: vine Moș Crăciun! Cu sprijinul administrației locale, Moș Crăciun va împărți și anul acesta cadouri micuților din comună, cu ocazia serbărilor de final de an.

Sfintele Sărbători ale Crăciunului și Noul An să vă aducă, bucurie în case, mult noroc și sănătate alături de cei dragi! La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Mușătești
Primar, Constantin Oancea