Tipărire

boteniDin punct de vedere al investițiilor realizate, în opinia primarului Vasile Leau, 2019 nu a fost un an foarte bun. Cauzele sunt, conform declarațiilor edilului șef, frământările politice, lipsa de voință de factorilor de decizie de la nivel central, care nu reușesc să imprime un ritm normal demersurilor de implementare a proiectelor de investiții.”Dacă din perspectiva implementării unor obiective lucrurile nu au stat cum ne-am fi dorit, nu  același lucru pot spune și despre obținerea unor fonduri importante pentru dezvoltarea viitoare a localității. Cel mai important, de departe, este împrumutul aprobat din Fondul de Dezvoltare, pentru asfaltarea a 15 km de drumuri din localitate. Din primăvara anului viitor ne vom apuca de aceste lucrări, deoarece avem licitația adjudecată. Așadar, 2020 va fi fără doar și poate anul modernizării infrastructurii rutiere”, a declarat primarul din Boteni.

În continuare, chiar dacă ne aflăm în plină iarnă, calendaristic cel puțin, în comună se lucrează la extinderea canalizării pe tronsonul rămas neacoperit din centrul localității.  ”Se lucrează în ritm alert, până în acest moment conducta fiind introdusă pe o lungime de 600 metri din cei 2 km. Până la sfârșitul anului eu zic că va fi finalizat obiectivul”, a mai afirmat șeful executivului din Boteni.

De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Crăciun fericit și drum presărat numai cu realizări în Anul ce vine! La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Boteni
Primar, Vasile Leau