baiculestiPrivind retrospectiv, conducerea Primăriei comunei Băiculești se declară mulțumită de realizările anului 2019. Bilanțul administrației locale cuprinde lucrări de asfaltare, investiții în școli în scopul sporirii confortului elevilor, în iluminatul public și, nu în ultimul rând, în zona de agrement, prin amenajarea unui teren multifuncțional de sport.
Extrem de importante sunt și fondurile externe accesate de autoritățile din Băiculești, bani destinați introducerii sistemului de canalizare în localitate și asfaltării DC 213 Argeșani - Băiculești - Zigoneni. Nu în ultimul rând, anul viitor, o nouă investiție de maximă utilitate va demara în comună: introducerea rețelei de gaze în satul Zigoneni, cu fonduri prin FNDI (Fondul Național de Dezvoltare și Investiții). ”2019 a fost un an bun pentru noi și spun asta prin prisma proiectelor și a realizărilor care se văd în teren, pe raza comunei noastre. Îmi doresc să fac și mai mult și cu siguranță eforturile și munca mea se vor îndrepta către acest obiectiv anul viitor”, declară primarul Niculae Dragnea.

Cu prilejul Sărbătorilor de Crăciun şi ale Noului An, vă dorim multă sănătate şi fericire, bucurii şi satisfacţii depline în împlinirea tuturor dorinţelor. La mulţi ani!

Primăria și Consiliul Local Băiculești
Primar, Niculae Dragnea