stolniciE decembrie, e sfârșit de an și moment de bilanț retrospectiv. Conducerea Primăriei Stolnici a așezat pe foaie realizările din 2019 și a creionat planurile pentru anul următor. Potrivit spuselor primarului Sevastian Pupăză Roșu, administrația comunei Stolnici încheie un an cu obiective atinse, dar și cu un anumit regret.
”În ceea ce privește investițiile și obiectivele propuse la început de an, pot spune că le-am realizat pe toate. Mici probleme sigur că au mai fost, dar în care administrație publică locală nu sunt?! Sincer, singurul meu regret este acela că nu am depus mai repede proiectul de asfaltare în cadrul Fondului de Dezvoltare și Investiții. Probabil acum aș fi avut contractul de finanțare semnat și era cu totul altceva. Vom vedea ce se va întâmpla anul viitor cu finanțarea investițiilor prin FNDI, vom încerca să găsim noi soluții de finanțare pentru proiecte”, declară primarul Sevastian Pupăză Roșu.

În mod tradițional, în această săptămână, la Căminul Cultural Stolnici va avea loc serbarea de Crăciun. Prin eforturile autorităților locale, 220 de pachete cu dulciuri și produse de sărbători vor fi distribuite copiilor de către Moș Crăciun, drept răsplată pentru poeziile și cântecele pregătite pentru această ocazie.  

Să aveți parte de un Crăciun fericit alături de familiile dumneavoastră, iar  Anul Nou să vă aducă prosperitate și belșug în case, împliniri pe toate palierele vieții. La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Stolnici
Primar, Sevastian Pupăză Roșu