Tipărire

popestiPopești este una dintre comunele argeșene care încheie anul 2019 cu realizări, conform bilanțului oferit de primarul Ion Mihai. Anul a fost bogat în proiecte și lucrări, însă cea mai mare realizare o constituie faptul că administrația publică locală a reușit să acceseze fonduri de la Guvern pentru introducerea gazelor în localitate.
”Pentru comuna Popești, anul 2019 a fost unul bun din punct de vedere economico-financiar și social. Spun acest lucru prin prisma faptului că am realizat investiţii importante care au rezolvat multe dintre problemele cetățenilor. Mă refer aici la modernizarea drumurilor, la reabilitarea școlii din satul Slobozia, a vechii școli din Popești, la amenajarea locurilor de joacă, la realizarea izvorului de apă de la intrarea în comună, dar mai ales la semnarea contractului de finanțare a lucrărilor de introducere a gazelor. Avem un alt proiect de asfaltare a 8,2 km de drumuri pentru care așteptăm răspuns, anul viitor vom începe și amenajarea unui teren multifuncțional de sport, dar și construcția noului cămin cultural”, declară primarul Ion Mihai.

Moș Crăciun ajunge negreșit și anul acesta la copiii din comuna Popești! Cu sprijinul autorităților locale, cei peste 100 de copii din unitățile școlare de pe raza comunei vor primi pachete cu dulciuri, fructe și produse de sărbători. 

De Sărbători, gândurile bune şi curate să vă însoţească pretutindeni, iar în anul ce vine fericirea şi succesul să vă fie mereu alături! La mulţi ani!
Primăria și Consiliul Local Popești
Primar, Ion Mihai