Tipărire

cicanesti 2Modest, cu destule neajunsuri financiare și bani puțini pentru investiții, 2019 a fost un an dificil pentru Primăria comunei Cicănești. Mare parte din sumele disponibile în bugetul local au mers către plățile cu asistența socială și achitarea ratei la proiectul Moliviș, cel mai mult având de suferit capitolul de dezvoltare locală.
”A fost un an ca și cel din urmă, 2018. Nu au fost mari îmbunătățiri, a fost un an modest. Un an în care am fost dezavantajați încă de la început de schema de calcul a bugetului local, în alcătuirea căreia nu s-a ținut cont de multe probleme. Ni s-a dat în sarcină asistența socială, dar nu și fondurile necesare pentru acest capitol, a trebuit să ne descurcăm noi, primăriile, cum am putut. Din propriul buget a trebuit să achităm și rata de circa 8  miliarde de lei vechi la proiectul Moliviș, nu ne-a ajutat nimeni cu nimic. În aceste condiții, bani pentru investiții au rămas foarte puțini. Anul 2019 nu a fost unul prea strălucit”, concluzionează primarul Ion Ionescu.

În preajma sărbătorilor, Moș Crăciun va ajunge în mijlocul copiilor din comuna Cicănești, așa cum o face de ani buni de zile. Cu ajutorul reprezentanților administrației publice locale, Moș Crăciun va distribui copiilor 250 de pachete cu dulciuri și produse de sărbători, aducând zâmbete și bucurie pe chipurile celor mici. 


În prag de mare sărbătoare creştină, vă dorim ca anul ce urmează să vă aducă pace şi prosperitate, să aveţi calea luminată şi viaţă îmbelşugată! La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Cicănești
Primar, Ion Ionescu