Tipărire

musatestiAdministrația comunei Mușătești a făcut un nou pas în direcția implementării proiectului de asfaltare a DC 218 care leagă satele Stroești, Costești și Vâlsănești. Primarul Constantin Oancea a semnat contractul de finanțare a lucrărilor prin FNDI (Fondul Național de Dezvoltare și Investiții) în cursul lunii noiembrie.
Lucrările de modernizare a celor 5,3 km de drum comunal ar putea începe chiar din această toamnă, dacă vremea va permite. ”Avem licitația făcută, am luat toate avizele și dispunem de banii necesari pentru demararea lucrărilor. Ne dorim să începem cât mai curând lucrul. Totul depinde însă de vreme, cât se va mai putea lucra până la venirea iernii”, declară primarul Constantin Oancea.

Teren multifuncțional de sport
La Mușătești au început în această lună lucrările de amenajare a unui teren multifuncțional de sport. Terenul este amplasat în satul central, va avea suprafață sintetică și va dispune de vestiare și grupuri sanitare. Finanțarea obiectivului provine din bugetul local. În același timp, în localitate continuă lucrările la rețeaua de alimentare cu apă, proiect derulat prin PNDL. ”Lucrările avansează conform graficului, am depus o nouă situație de plată la minister. Execuția proiectului se întinde până la finalul anului viitor. Momentan, rețeaua este realizată în proporție de 30%, tradus în introducerea conductelor și achiziționarea pompelor pentru gospodăria de apă și a hidranților”, completează primarul Constantin Oancea.