Tipărire

boteniToți cei 250 de elevi - școlari și preșcolari din comuna Boteni vor primi din partea Primăriei și Consiliului Local pachete cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.
”Nu am renunțat, în ciuda discuțiilor din ultimii ani și imputărilor pe care Curtea de Conturi le-a făcut, să oferim mici bucurii celor mici, cu ocazia Crăciunului. De altfel, noi mereu, ca și anul acesta, am apelat la sponsori pentru aceste daruri, deci nu am adus niciun fel de prejudiciu bugetului. În plus, pentru toți cetățeni, vom amenaja, ca întotdeauna, iluminat festiv în centrul localității, pentru a simți cu toții feeria Nașterii Domnului”, spune primarul Vasile Leau.

În ceea ce privește investițiile, conform declarațiilor edilului șef, se lucrează la introducerea rețelei de canalizare în centru, tronsonul rămas neacoperit fiind în lungime de 2 km.
Contractul de finanțare privind asfaltarea a 10 km de drumuri din localitate a fost semnat, pentru începerea lucrărilor, fiind necesară primirea avansului, după cum este stipulat în metodologie. “Chiar dacă suntem la sfârșitul lui noiembrie, am putea să începem, având în vedere că avem toată documentația pregătită, inclusiv licitația adjudecată. Lucrăm în continuare și la modernizarea DC 38 Linie Balabani. ”, a afirmat șeful executivului.
Deși începută de curând, investiția privind realizarea izolației la Școala “Petre Țuțea” din localitate a fost finalizată, fiind aproape gata și reparațiile și modernizările la grădinița cu program prelungit și la sala de sport.