Tipărire

teiuSfârșitul de an vine cu o surpriză plăcută pentru copiii din comuna Teiu! Autoritățile locale pregătesc inaugurarea noii grădinițe din localitate. Unitatea de învățământ preșcolar a fost construită de administrația din Teiu cu fonduri proprii și sprijinul Consiliul Județean, iar cei 30 de copii care vor învăța aici se vor bucura de săli de clasă moderne, sală de activități și grupuri sanitare racordate la utilități.În cadrul grădiniței vor funcționa două grupe cu program normal. De asemenea, spațiul exterior al grădiniței a fost frumos amenajat, iar prichindeii au la dispoziție un loc de joacă pentru recreere.

”Suntem cu toții foarte mulțumiți că am putut duce la bun sfârșit acest obiectiv atât de important pentru întreaga comunitate. Copiii noștri reprezintă averea cea mai de preț, iar investițiile pentru și în folosul lor sunt deosebit de valoroase”, declară primarul Florin Dumitru. Conducerea administrației din Teiu intenționează ca, odată cu inaugurarea grădiniței, să organizeze și o festivitate de premiere a trei cupluri din localitate care anul acesta au împlinit 50 de ani de căsătorie.

În așteptarea iernii
Pregătirile pentru sezonul de iarnă au fost finalizate în comuna Teiu. Aprovizionarea cu lemne, combustibil și material antiderapant s-a făcut din timp, iar utilajele Primăriei au fost pregătite pentru acțiunile de deszăpezire.
Pe de altă parte, administrația locală așteaptă un răspuns privind finanțarea proiectelor depuse în cadrul Fondului de Dezvoltare și Investiții. Acestea vizează asfaltarea unor drumuri comunale și introducerea rețelei de gaze în localitate.