Tipărire

darmanestiAdministrația comunei Dârmănești încheie anul cum nu se poate mai bine, prin finalizarea  unor investiții de maxim interes pentru comunitate în domeniul modernizării infrastructurii. Este vorba de construirea a două poduri pe Valea Rizii, drum recent asfaltat, poduri ce vor permite accesul cetățenilor, indiferent de creșterea debitului apei, zona fiind predispusă la inundații.
”Unul dintre poduri, cel din punctul Ceaușu, este finalizat și se lucrează la cel de-al doilea, la 800 de metri distanță, în punctul Tănase”, declară primarul Emilian Ciolan.

Așa cum a promis, șeful executivului spune că, până la mijlocul lui decembrie, vor fi finalizate modernizările prin asfaltare a încă două tronsoane: Drumul lui Țuțală și Drumului lui  Chiriță.
De  remarcat este și faptul că până la finele anului va fi finalizată și modernizarea rețelei de apă a satului Dârmănești. ”După cum se știe, am făcut aici un foraj nou, pentru suplimentarea debitului. În câteva zile vom aduce bazinul și vom realiza racordurile. De sărbători, localnicii vor avea apă dintr-o sursă nouă, la standarde superioare în ceea ce privește debitul”, explică șeful executivului din Dârmănești.
Toate aceste obiective sunt realizate din fonduri proprii, ceea ce a însemnat un efort pentru administrația locală. Primarul localității, Emilian Ciolan, speră ca ultima rectificare să aducă la buget sumele necesare pentru a nu intra cu datorii prea mari în anul următor.