mozaceni asfaltare DC 101AAdministrația comunei Mozăceni a început lucrările de asfaltare a DC 101 A, una dintre cele mai importante căi de acces din localitate, dar și din sudul județului. De-a lungul acestui drum se regăsesc mai multe obiective de interes general, de la Centrul de Permanență, Stația de Ambulanță, Farmacia și până la Dispensarul uman și Căminul pentru persoane vârstnice Mozăceni.
Lucrările de asfaltare vor fi realizate pe o lungime de 1 km, iar investiția este derulată de Primăria Mozăceni în parteneriat cu Consiliul Județean Argeș.

Pe de altă parte, în luna noiembrie, conducerea administrației din Mozăceni a recepționat o serie de lucrări realizate la principala unitate școlară din comună, mai exact la sala de sport a Liceului Tehnologic ”Liviu Rebreanu”. ”Lucrările au constat în reparații, refacerea fațadelor, amenajarea interioarelor, schimbarea instalațiilor sanitară și electrică. Proiectul s-a derulat pe parcursul acestei toamne, iar în prezent elevii Liceului Tehnologic ”Liviu Rebreanu” Mozăceni se bucură de o sală modernă, în măsură să ofere condiții optime pentru organizarea competițiilor și activităților sportive”, declară primărița Liana Corina Dună.
Iarna nu va lua pe nepregătite administrația locală a comunei Mozăceni și asta pentru că la nivel local s-au făcut stocuri de combustibil și material antiderapant, iar utilajele de intervenție au fost pregătite pentru deszăpezire.