Tipărire

vulturestiPregătirile pentru întâmpinarea sezonului rece și lucrările derulate în scopul suplimentării sursei de apă pentru satul Bârzești sunt principalele activități ale administrației publice a comunei Vulturești în acest sfârșit de an. Autoritățile locale au făcut aprovizionarea cu lemne pentru asigurarea încălzirii, au procurat material antiderapant și au pus la punct utilajele ce vor fi folosite pentru deszăpezirea drumurilor locale.
În ceea ce privește gospodăria de apă din satul Bârzești, proiect derulat de Primăria Vulturești în colaborare cu Consiliul Județean, lucrările se apropie de final. Investiția va fi gata în luna decembrie.

Lucrări suspendate
Lucrările de asfaltare a unor drumuri locale, investiție inclusă în proiectul finanțat prin PNDL, au fost sistate în luna noiembrie. Factorii care au condus la această decizie sunt vremea neprielnică și întârzierea plăților către constructor. ”Proiectul este realizat în proporție de 70%. Nici vremea nu mai ține cu noi și se așteaptă și plata lucrărilor efectuate, tocmai de aceea proiectul a intrat în stand-by. Pentru celălalt proiect de infrastructură, modernizarea prin asfaltare a DC 50 Davidești – Huluba, așteptăm să vedem ce se întâmplă la nivelul instituțiilor centrale, în scopul parafării contractului de finanțare. Proiectul a fost declarat eligibil în cadrul Fondului de Dezvoltare și Investiții și am depus documentele solicitate de minister”, declară primărița Irina Poșircă.