Tipărire

03 micestiLista investițiilor implementate sau în curs de implementare la Micești este extrem de lungă, rod ale eforturilor administrației locale de a atrage, în ciuda bugetului local extrem de mic, surse de finanțare din mai multe direcții. Una peste alta, localitatea se schimbă la față pe zi ce trece!
Astfel, lucrările la proiectul de alimentare cu apă în satele Purcăreni și Micești sunt, ca stadiu fizic, la 39%. S-au pozat rețelele de distribuție pe 2 kilometri iar acum se realizează armătura pentru bazinul de apă. În maxim două săptămâni va începe și execuția forajului.

În privința reabilitării Căminului Cultural, investiție finanțată din bugetul local dar și din alocări financiare de la Consiliul Județean Argeș, aici s-au finalizat tencuielile interioare și exterioare, s-a pozat instalația electrică și s-au montat grinzile metalice pentru placa peste parter.
La viitorul dispensar se cofrează etajul, urmând a se trece la realizarea grinzilor și la armarea plăcii peste etaj. Stadiul lucrărilor finanțate prin PNDL este de 30%.
Aproape de finalizare este podul pentru trafic ușor pe drum lateral din DJ 740, peste apa Miceasca, din punctul Băile Comunale.
Structura podului a fost finalizată, s-au realizat zidurile de sprijin, iar acum se lucrează la rampe, cu strat de piatră spartă. În paralel se execută un șanț din beton pentru preluare ape pluviale de pe Aleea Dumbravei.
Nu în ultimul rând, la viitoarea grădiniță cu program normal de la Purcăreni s-au realizat grinzile fundației, aici lucrarea, finanțată de Guvern prin PNDL 2 fiind în stadiul fizic de 5%.