teiu camin cultural 3Acoperișul căminului cultural din comuna Teiu a fost schimbat de administrația publică locală, cu fonduri proprii, în luna octombrie. În cadrul Căminului Cultural Teiu sunt organizate serbări școlare, evenimente festive și manifestări culturale pe tot parcursul anului, iar clădirea avea nevoie de această reabilitare pentru îmbunătățirea condițiilor și a aspectului exterior.
În altă ordine de idei, la rectificarea bugetară din luna octombrie, Primăriei Teiu i-a fost repartizată suma de 38.000 de lei, bani care, după cum spun reprezentanții administrației locale, vor fi folosiți pentru cheltuieli de personal, adică plata asistenților personali și a indemnizațiilor persoanelor cu handicap.

Antiderapant și lemne pentru iarnă
La nivel local se află în derulare pregătirile pentru sezonul de iarnă. ”Se face revizia utilajelor pentru deszăpezire și, de curând, a fost procurat materialul antiderapant pentru drumurile cu probleme. De asemenea, am achiziționat lemnele pentru încălzirea unităților școlare și a sediului administrativ”, declară primarul Florin Dumitru.
Pe de altă parte, la Compartimentul de asistență socială din cadrul Primăriei Teiu au fost depuse în luna octombrie 20 de cereri pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței. Cetățenii care doresc să beneficieze de subvenția pentru încălzire pot depune în continuare solicitări la Primărie. Stabilirea dreptului la ajutorul pentru încălzirea locuinţei se face începând cu luna depunerii cererii, pentru cei care au depus documentele până la data de 20 a lunii respective şi începând cu luna următoare pentru cei care au depus documentele după data prevăzută mai sus. De asemenea, pentru obținerea Tichetului  Social pentru Grădiniță (TSG), la Primăria Teiu au fost depuse 7 solicitări pentru perioada septembrie – decembrie 2019.