Tipărire

baiculesti 2Ample lucrări de modernizare a infrastructurii de drumuri se desfășoară în această perioadă în comuna Băiculești. Două drumuri, unul județean și altul comunal, se află în plin proces de modernizare prin asfaltare. Cu puțină șansă și cu ajutorul unei vremi prielnice, cele două investiții ar putea fi gata până la sfârșitul anului.

”Se lucrează pe DC 209 Valea lui Enache, au fost turnate ambele straturi de asfalt, iar acum se lucrează la amenajarea șanțurilor și a rigolelor. 2,6 km de drum comunal au fost modernizați. Vrem să încheiem anul acesta asfaltarea, asta și dacă vremea va fi bună și va permite lucrul. Se asfaltează și DJ 704H Băiculești – Curtea de Argeș. Au fost asfaltați 2 km de drum, iar acum se face pregătirea infrastructurii pentru asfaltarea celui de-al treilea km. Lucrările se desfășoară cu finanțarea Consiliului Județean Argeș”, declară primarul Niculae Dragnea. DJ 704H este varianta cea mai scurtă care face legătura între comuna Băiculești și municipiul Curtea de Argeș.

Investiție pentru confortul elevilor
Terenul multifuncțional de sport aflat în curs de realizare în satul Tutana se îndreaptă cu pași repezi către finalizare. Investiția în zona de agrement este realizată cu fonduri europene și contribuția autorităților locale. Terenul de sport este amplasat lângă sediul fostei primării din satul Tutana. Pe de altă parte, administrația comunei Băiculești a finalizat de curând o nouă investiție realizată în scopul creșterii gradului de confort al elevilor. La școala din satul Valea lui Enache au fost amenajate grupuri sanitare în interiorul unității, racordate la utilități. Lucrările au fost finanțate de Ministerul Educației, prin Inspectoratul Județean Școlar Argeș.