Tipărire

mozaceni 1La începutul lunii octombrie, în sala de sport a Liceului Tehnologic „Liviu Rebreanu” din Mozăceni, a avut loc deschiderea proiectului ”Intră în joc, câştigă-ţi sănătatea!” cu meciuri de handbal fete şi băieţi și fotbal fete, categoria gimnaziu rural.
Proiectul sportiv, iniţiat de Instituţia Prefectului – Judeţul Argeş, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş, cu sprijinul Primăriei Mioveni, Asociaţiei Județene „Sportul pentru toţi” Argeş, Primăriei Piteşti, F C Argeș şi al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Argeş, sponsor oficial Decathlon Piteşti – ”Intră în joc, câştigă-ţi sănătatea!” – a ajuns la cea de-a cincea ediţie, derulându-se în perioada 4 octombrie – 14 decembrie anul curent.

Scopul acţiunii este de a atrage cât mai mulţi elevi către sport, în sprijinul dezvoltării ariei de selecţie pentru practicarea sportului de performanţă. ”Am fost onorați să găzduim cea de-a cincea ediție a competiției sportive ,”Intră în joc, câștigă-ți sănătatea!” un proiect susținut de Instituția Prefectului Județului Argeș, în parteneriat cu ISJ Argeș. Sportul nu înseamnă numai distracție și relaxare, ci presupune și formarea unor abilități sociale! Prin sport elevii noștri învață să fie competitivi, cinstiți și onești!”, a declarat primărița Liana Corina Dună.

Rectificare pentru cheltuieli de personal
Primăria Mozăceni a primit la rectificarea bugetară din luna octombrie suma de 244.000 de lei, bani destinați cheltuielilor de personal. Prin aceasta se asigură plata indemnizațiilor persoanelor cu handicap și a salariilor însoțitorilor acestora până la finalul anului.
La nivel local, lucrările de cadastru sistematic derulate cu finanțare de la stat au intrat în linie dreaptă, în sensul că măsurătorile pe teren merg repede, însă întregul proces depinde de felul în care se face colectarea documentelor de la cetățeni pentru intabularea terenurilor (acte de stare civilă, certificate de deces, moștenire etc).
În luna octombrie au fost finalizate lucrările de reabilitare a sălii de sport a Liceului Tehnologic ”Liviu Rebreanu” Mozăceni. Acestea au constat în reparații, refacerea fațadelor, amenajarea interioarelor, schimbarea instalațiilor sanitară și electrică. Proiectul de asfaltare a DC 101A  rămâne deocamdată în stand-by din cauza fondurilor insuficiente pentru asfaltare. ”Sperăm să beneficiem de ajutorul Consiliului Județean pentru a reuși să asfaltăm acest drum în integralitate. Cu suma alocată momentan putem asfalta decât 300 de metri de drum. Este un drum important pentru cetățenii comunei Mozăceni, dar și pentru toți locuitorii din sudul județului pentru că pe acest drum se regăsesc mai multe obiective de interes public”, afirmă șefa administrației din Mozăceni, Liana Corina Dună.