baiculesti 2Începutul toamnei marchează sărbătoarea cetățenilor comunei Băiculești, moment pe care și anul acesta autoritățile locale l-au pregătit până în cele mai mici detalii. Programul manifestărilor a cuprins momente artistice pentru toate vârstele, o festivitate de premiere și multă voie bună.
Astfel, la cea de-a VIII-a ediție a Zilei Comunei Băiculești, 16 cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie au venit alături de nepoți și copii pentru a primi diplome de recunoștință oferite de primarul Niculae Dragnea și Consiliul Local Băiculești. La fel de emoționați au fost și părinții celor 57 de elevi cu rezultate deosebite la învățătură, premianții școlilor din localitate. Pe lângă diplome, toți cei menționați au primit și premii în bani din partea autorităților locale.

La zi de sărbătoare, primarului Niculae Dragnea i-a fost alături președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, care i-a înmânat edilului “Trofeul Argeșului” pentru munca depusă în scopul dezvoltării localității. Au mai participat prefectul Emilian Dragnea, senatorul Șerban Valeca, numeroși parlamentari și primari. A urmat un program artistic variat, cu artiști cunoscuți, care au înveselit atmosfera și au scos oamenii la joc. Pe scenă au urcat soliștii Ansamblului ”Doina Argeșului”, ansamblurile ”Rapsodia Domneștilor” și ”Posada” din Curtea de Argeș, dar și o formație locală. Acordurile muzicii de petrecere au răsunat până seara târziu, Ziua Comunei Băiculești încheindu-se cu un magnific foc de artificii.
”Mă bucur că am putut oferi cetățenilor comunei noastre o astfel de sărbătoare, că am avut oaspeți de seamă alături de noi și că an de an reușim să păstrăm tradiția unei astfel de zile”, a declarat primarul Niculae Dragnea.