stalpeniElevii tuturor unităților de învățământ din localitatea Stâlpeni vor începe noul an școlar în cele mai bune condiții. Investițiile în școli din ultimul an, realizate prin grija conducerii administrației locale, au avut în vedere modernizarea, creșterea gradului de confort, altfel spus, asigurarea condițiilor pentru un act educațional de calitate.

”Am  construit grupuri sanitare moderne la Școala Livezeni, s-au achiziționat și montat centrale termice la școlile Rădești și Grădinița cu Program Prelungit Stâlpeni și am modernizat toaletele Colegiului Tehnologic “IC Petrescu”. Am fost sprijiniți pentru realizarea acestor obiective de către Consiliul Județean Argeș”, a declarat primarul Gabriel Șerbănoiu.
Pași importanți s-au făcut și în ceea ce privește investițiile în modernizarea infrastructurii utilităților și rutiere. ”Am reușit să accesăm prin proiecte viabile fonduri prin PNDL 2 pentru reabilitarea sistemului de canalizare și înființare stație de epurare în zona Blocuri, extindere rețea publică de apă uzată în zona Cotoreni și ulița Cicu Preoteasa, precum și înființarea rețea publică de apă uzată în satul Rădești.” a mai spus edilul șef din Stâlpeni.