mozaceni 1Primăria comunei Mozăceni informează cetățenii cu privire la faptul că au început măsurătorile pentru cadastru gratuit pe raza comunei. La începutul lunii august, circa 400 de ha erau deja  măsurate. Primărița Liana Corina Dună face un apel către locuitorii comunei să se prezinte la sediul Primăriei cu actele de proprietate în vederea înregistrării gratuite a imobilelor în sistemul integrat de cadastru şi carte funciară.

”Rog cetățenii care au terenuri în Tarlaua 7, parcela PA89, Tarlaua 8, parcela P 101, Tarlaua 9, parcela P105, Tarlaua 10, parcela PA125 să se prezinte la sediul Primăriei Mozăceni cu actele de proprietate, vânzare -cumpărare, certificate de moștenitor etc. pentru o corectă intabulare! Important de știut este că se pot face succesiuni gratuite în cadrul programului, cu condiția înțelegerii între moștenitori”, anunță șefa administrației din Mozăceni. Apelul este însoțit de rugămintea ca solicitanții să verifice pozițiile indicate pe titlurile de proprietate, dar să se și asigure că dețin toate documentele necesare procesului de intabulare (acte de stare civilă, certificate de deces, moștenire, etc). Toate informațiile necesare se pot obține de la sediul Primăriei Mozăceni.

Investiții la Liceul Tehnologic ”Liviu Rebreanu”
La momentul actual, administrația comunei Mozăceni are în execuție două lucrări importante în domeniul infrastructurii de educație. Ambele se desfășoară în cadrul Liceului Tehnologic ”Liviu Rebreanu” și constau în efectuarea unor reparații la sala de sport și amenajarea grupurilor sanitare în interior, pentru creșterea gradului de confort al elevilor. Prima lucrare se desfășoară cu sprijinul Consiliului Județean Argeș, iar noile grupuri sanitare sunt realizate cu fonduri de la Ministerul Educației.