rociuClădirea grădiniței de la Șerbănești, proiect realizat cu finanțare guvernamentală, a fost finalizată în timp record. Urmează, conform declarațiilor primarului Aurel Bălășoiu, amenajarea curții instituției de învățământ și dotarea unității de învățământ.
”Fiindcă dorim să avem una dintre cele mai moderne grădinițe cu program prelungit, vom acorda o atenție sporită dotării. De aceea, vom întocmi un proiect pentru a încerca să obținem o finanțare pentru cele necesare, valoarea mobilierului de calitate pentru sălile de dormit, de mese, bucătărie etc, depășind posibilitățile noastre bugetare. Ne dorim pentru copiii noștri ce este mai bun și de aceea nu vom face rabat de la calitate. De asemenea, în curtea clădirii vom amenaja parcare, un părculeț, loc de joacă.”, a declarat edilul șef.

Următorul obiectiv ce va fi  finalizat în maxim două luni, conform estimărilor primarului din Rociu, este podul  de la Mozacu. Într-un ritm rapid au avansat și lucrările la sistemul de canalizare din satele Gliganu de Sus și Șerbănești, conducta fiind în momentul de față introdusă în proporție de 20%.
Dacă în nordul județului ploile au făcut ravagii și au adus prejudicii nu doar infrastructurii, ci și agriculturii, în sud, situația se prezintă mulțumitor. ”Din punct de vedere agricol, pot spune că, până acum, avem un an bun. Încep recoltările la orz, rapiță, grâu și pot afirma că recoltele sunt destul de bune și în acest an. Bineînțeles, vorbim de loturile unde s-au făcut lucrările la timp”, a mai declarat șeful executivului din Rociu.