vulturestiO investiție complexă, de anvergură, se apropie de final la Vulturești. Este vorba de introducerea sistemului de canalizare în localitate, pe o lungime de 22 km, ca procent acoperind 90% din gospodării.”Important de subliniat este că acest proiect a fost realizat într-un timp foarte scurt, primele săpături fiind făcute în 2015. Fondurile necesare investiției au fost acordate prin OG 28 și de la bugetul local. Practic, mai sunt de executat lucrări colaterale, cum ar fi refacerea rigolelor, pasul următor fiind obținerea autorizațiilor de funcționare. Deși nu am identificat până în momentul de față vreun  grant pentru realizarea branșamentelor, vom încerca să ne gândim la un proiect pentru aducerea conductei până la limita proprietăților, pentru ca cetățenilor să le fie mai ușor financiar să se branșeze”, a declarat șefa executivului, Irina Poșircă.

Toate tronsoanele de drum aflate în pantă  din comuna Vulturești au fost afectate de ploile torențiale, așa cum s-a întâmplat în majoritatea localităților argeșene. Căderile masive, zilnice de apă, au făcut ca intervențiile cu utilaje ale administrației să fie zadarnice. ”Tot ceea ce reușeam să îndreptăm dimineața, se strica din nou, în fiecare seară când ploua, dar nu aveam încotro, fiindcă starea infrastructurii s-ar fi degradat până la imposibilitatea de a se circula. Până la depășirea acestei perioade capricioase din punct de vedere meteorologic, nu avem altă soluție”, a declarat primărița Irina Poșircă.
Tot din cauza vremii neprielnice și lucrările de modernizarea prin asfaltare a 5 km de drumuri din localitate ( proiect finanțat prin PNDL 2) au fost puțin amânate. ”Nu avem niciun motiv de îngrijorare, deoarece lucrările sunt oricum foarte avansate, cu mult înaintea termenului final de execuție”, a explicat primărița din Vulturești.