receaÎn ciuda vremii capricioase, lucrările la modernizarea celor 4,6 km de drumuri, pentru care conducerea Primăriei Recea a obținut finanțare prin PNDL 2, au continuat. ”Pot spune că suntem în grafic, pe toate cele trei tronsoane: Primărie veche (Recea de Sus) - Troiță (Recea de Jos), DJ 679D - Biserică - Recea de Jos) și drumul Târgului comunal, care practic leagă tronsoanele menționate. Oamenii sunt foarte bucuroși de această investiție, fiindcă aceste drumuri sunt extrem de circulate”, a declarat edilul șef, Marin Pană.

Din același considerent, conducerea administrației a depus pentru obținerea finanțării și un alt proiect care vizează modernizarea a încă 4,5 km, ce leagă Deagu de Sus cu Deagu de Jos. ”Avem toată documentația și avizele obținute pentru acest obiectiv, ca de altfel și pentru modernizarea iluminatului public. Dacă am primi finanțarea, am putea imediat să organizăm licitația și să ne apucăm de treabă”, spune primarul din Recea.
Având în vedere că în toată localitatea există acum apă curentă, Primăria Recea dorește să obțină finanțare și pentru introducerea canalizării. ”Cel mai potrivit ar fi să depunem proiectul la AFIR, pentru obținerea fondurilor europene, având în vedere costurile unei asemenea lucrări și complexitatea ei”, a mai afirmat șeful executivului din Recea.