darmanestiPrimăria comunei  Dârmaneşti, judeţul Argeş  anunţă scoaterea la concursul organizat în data de 29.07.2019 la Primăria Dârmaneşti ora 10.00 - proba scrisă şi 31.07.2019 ora 10.00 - interviul pentru ocuparea funcției publice vacante de referent clasa III, grad profesional asistent, în cadrul compartimentului financiar contabil.
Dosarele de înscriere la concurs  se depun în termen de 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial al României, partea a III-a, la sediul Primăriei comunei Dârmaneşti, jud. Argeș și trebuie să conțină în mod obligatoriu documentele prevăzute de art. 49 din H.G. nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici, cu ultimele modificări și completări, la Primăria comunei Dârmaneşti – persoană de contact Moldoveanu Mihai  - secretar, tel/fax 0248232106, adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..


Condițiile generale de participare la concurs sunt cele prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind statutul funcționarilor publici, republicată, cu ultimele modificări și completări.
Condițiile specifice de participare la concurs sunt:
# Studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat;
# Cunoștințe operare calculator nivel mediu.
Bibliografia, tematica și alte date necesare desfășurării concursului se afișează la sediul Primăriei comunei  Dârmaneşti, judeţul Argeş și pe pagina de internet.