suseniPrimarul Doru Radu a depus la Comisia de Strategie și Prognoză proiectul privind asfaltarea a 17 km de drumuri din localitate, în speranța obținerii fondurilor necesare investiției.
”Principiul acordării banilor este ”primul venit, primul servit”, de aceea, deși încă nu sunt puse la punct normele metodologice, sperăm să avem câștig de cauză. Chiar dacă acest fond este sub formă de împrumut, măcar putem face ceva în localitate, căci bugetul local nu ne va permite niciodată să modernizăm infrastructura rutieră.”, a declarat edilul șef.

 

 

În același timp, în comună sunt continuate obiectivele începute.
suseni 2 gradinita 1”La Școala Cerșani, unde este nevoie de reabilitare generală, investiție derulată cu sprijin financiar de la Consiliul Județean, sprijin  pe care sperăm ca instituția amintită să l onoreze până la capăt, s-a dat ordinul de începere a proiectării. În schimb, lucrările de modernizare a școlii Suseni, prin PNDL, sunt 99% finalizate, iar construcția grădiniței de lângă această școală, obiectiv derulat cu fonduri europene, avansează.” a detaliat edilul șef din Suseni.
Cu interes se așteaptă de către administrația locală, la fel ca și de comunitate, avizarea proiectului pentru construirea unei Casei de Cultură, prin CNI (Compania Națională de Investiții). După această avizare, lucrarea va fi scoasă la licitație.
”Va fi un an foarte greu din punct de vedere financiar. Am început dificil, cu un buget întârziat și mai mic decât cel de anii trecuți, iar previziunile nu par să aducă schimbări în bine”, a mai declarat primarul Doru Radu.