teiuVești bune pentru locuitorii comunei Teiu! Principalul drum din localitate, DJ 508 Furduiești-Teiu-Buta, a intrat de luna aceasta în lucrări de reabilitare. Regia Județeană de Drumuri Argeș a demarat execuția lucrărilor cu decaparea prin frezare a asfaltului existent.
Pe acest drum județean se vor executa reparații capitale, urmând a fi turnat covor asfaltic pe o lungime de 4,817 km (de la km 12+300 la km 17+200), în cadrul proiectului ”Modernizare DJ 508 Teiu-Buta (L=4,817 km)”. Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Argeș, în acest moment, proiectul este în stadiul de întocmire a Documentaţiei de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii (DALI), fiind semnat contractul de execuție în acest sens.

”Am insistat permanent pentru reabilitarea acestui drum județean, și iată că solicitările noastre au fost luate în seamă de administrația județului. Este un drum important pentru cetățenii comunei Teiu, dar și pentru întreaga zonă de sud a județului. Alături de drumurile comunale pe care am reușit să le asfaltăm în ultimii ani, refacerea acestui drum va contribui în bună măsură la modernizarea infrastructurii de circulație în comuna Teiu”, a declarat primarul Florin Dumitru.