albesti 1Cu fonduri de la Ministerul Educației, în centrul localității Albeștii de Argeș a început construirea unei grădinițe cu program normal, ce va fi organizată pe două grupe. Investițiile în comună nu se opresc însă aici: administrația locală a depus la Guvern un proiect privind asfaltarea a 15 km de drumuri.
”Era nevoie de o grădiniță nouă, la standarde europene, având în vedere că vechiul spațiu în care se desfășura activitatea preșcolarilor era impropriu actului educațional de calitate. ”, a declarat primarul Gabriel Popa.

Proiectul privind asfaltarea a 15 km de drumuri din comuna Albeștii de Argeș a fost depus de către conducerea Primăriei la Ministerul Dezvoltării, în vederea obținerii finanțării. Conform declarațiilor edilului șef, cei 15 km reprezintă tronsoane din toată comuna, obiectivul de investiții având deja obținute toate avizele și autorizația de construcție. ”Modernizarea drumurilor este dorința cea mai mare a cetățenilor și a noastră, a administrației locale. La acest capitol suntem deficitari, și de aceea ne concentrăm toată atenția pentru a reuși să venim în întâmpinarea doleanțelor oamenilor.”.
Nu în ultimul rând, trebuie menționat că lucrările de extindere a sediului Primăriei au fost finalizate. Condițiile pentru funcționari și cetățenii care vin la sediul administrativ zilnic pentru rezolvarea problemelor sunt acum moderne, cum este normal într-o comună ce în ultimii ani a cunoscut o dezvoltare evidentă.