barlaÎn afara proiectelor de investiții pentru care contractele de finanțare sunt deja semnate, conducerea Primăriei Bârla are în plan un obiectiv foarte important: asfaltarea a 16,5 km de drumuri de interes din localitate.
”Vor fi tronsoane din fiecare sat, pentru a veni în sprijinul tuturor cetățenilor. Avem deja proiectul tehnic realizat, precum și certificatul de urbanism obținut. Scoatem la licitație investiția chiar dacă în acest moment nu avem sursa de finanțare, urmând să obținem sumele necesare din Fondul de Garantare al Guvernului, conform OG 114.”, a declarat primarul Gheorghe Voicu.

Între timp, vor fi montate apometrele în satul Bădești, unde recent a fost introdusă rețeaua de apă curentă. Acestea sunt deja aduse, conform spuselor edilului.
Cu utilajele proprii se realizează în localitate și pietruirea drumurilor și acțiuni de igienizare. ”Am început reabilitarea pe tronsoanele mai circulate, urmând să intervenim pe toate drumurile din localitate, acolo unde este nevoie”, a mai spus șeful executivului.