micestiLa Micești lucrările pentru introducerea rețelei de gaze naturale sunt pe cale să înceapă. Întârzierea a fost cauzată, conform spuselor primarului Ion Voicu, de necesitatea reactualizării avizului de la Drumuri Naționale și a transmiterii în original a certificatului de urbanism. „Toate acestea fiind remediate, ordinul de începere al investiției va fi dat imediat ce vremea va permite”, declară edilul șef.

Având în vedere  multitudinea problemelor cu care se confruntă majoritatea localităților cu privire la programul de colectare a deșeurilor menajere, primarul din Micești va elabora o serie de propuneri de îmbunătățire a managementului ADI Servsal, pentru buna funcționare a acestui serviciu în folosul tuturor părților.
”Sunt multe modificările ce ar putea schimba lucrurile în bine, dar cele mai importante sunt contractele încheiate direct între operatorii zonali și cetățeni, și nu prin UAT-uri, dar și contracte coercitive, legale dar foarte bine puse la punct, între ADI Servsal și operatori. Imediat ce voi elabora aceste propuneri, le voi da publicității. Este cazul să schimbăm lucrurile care nu funcționează corect!”, declară edilul șef.
În localitatea Micești va fi modernizat iluminatul public! Investiția va fi implementată cu fonduri europene, printr-un proiect finanțat prin Grupul de Acțiune Locală.

Frumuseţea, dragostea, sinceritatea, respectul şi rafinamentul - aceste flori ale omeniei să vă însoţească oriunde şi oricând. La mulţi ani doamnelor şi domnişoarelor!
Primăria și Consiliul Local Micești
Primar, Dumitru Voicu